Küba Cumhuriyeti Devlet Başkanı Miguel Mario Díaz-Canel Bermúdez, 23 Kasım 2022 tarihinde Türkiye’ye resmî ziyaret gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küba Cumhuriyeti Devlet Başkanı Díaz-Canel’i resmî törenle karşıladı. Türkiye ve Küba Cumhuriyeti bayrakları önünde basın mensuplarına poz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Küba Cumhuriyeti Devlet Başkanı Díaz-Canel, daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Küba Cumhuriyeti Devlet Başkanı Díaz-Canel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.