15 Temmuz

 

10 Soruda FETÖ

 

 

 

Emine Erdoğan, Emniyet Teşkilatı mensuplarının eşlerince gerçekleştirilen kermesin açılışına katıldı

17.04.2018
Emine Erdoğan, Emniyet Teşkilatı mensuplarının eşlerince gerçekleştirilen kermesin açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Altınpark’ta Ankara Emniyet Teşkilatı mensuplarının eşleri tarafından gerçekleştirilen kermesin açılışına katıldı.

Elde edilecek gelirin emniyet personeli ile gazi ve şehit polislerin üniversitede öğrenim gören çocuklarının eğitimlerinde harcanacak olan kermesin açılışında; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ın eşi Şule Akar, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun eşi Fatma Çavuşoğlu ile bazı bakan eşleri ve kadın milletvekilleri de hazır bulundu.

81 ilin yöresel ürünlerinin yer aldığı “81 Şehir Ankara'da Buluşuyor Kermesi” adlı etkinlikte Emine Erdoğan, stantları gezdi ve satışa sunulan ürünler hakkında bilgi aldı.

Tüm Haberler