15 Temmuz

 

10 Soruda FETÖ

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sivas Programı

04.06.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sivas Programı

Çeşitli temaslarda bulunmak ve halka hitaben bir konuşma yapmak üzere Sivas’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, valilik, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Nuri Demirağ Havalimanı’nda Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer ilgililer karşıladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanı çıkışında kendisini karşılamaya gelen çocuklara oyuncak dağıttı ve kent meydanına giderken yol boyunca kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, ilk olarak 5. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığını ziyaret etti.

Garnizondan Cumhuriyet Meydanı’na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, halka hitap ettikten sonra Sivas Valiliğini ziyaret etti ve Vali Barut’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Valilik ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, adları “Recep”, “Tayyip” ve “Erdoğan” olan üçüz çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Valiliğin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyeyi de ziyaret etti ve Belediye Başkanı Aydın’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinde mehter takımı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iki yavru Kangal köpeği hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Emine Erdoğan da Sivas’ta bulunuyor.

 


Tüm Haberler